Известие

Collapse
No announcement yet.

"проблем" - вече разрешен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А ремъка смени ли си го, шото един приятел имаше същия проблем на едно Пежо и просто си смени ремъка и нещата се успаха
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Ремака е нов
      ще смена алтернаторната шайба и обтежния механизъм
      и дано се оправи

Comment

Дано
        Успех
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първо разбери къде е проблема и тогава сменяй
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

на алтернатора имам счупен канал а на обтежния механизъм имам заворявана планка
            проблема 99% е в тях
            пък ще видим какво ще се получи

Comment

и аз имах подобен проблем, но при мен някоя от ролките късаше последната писта на ремъка и го изхвърляше... и така 3 пъти. Всичко се оправи когато просто сложих 6 канален ремък... и до сега нямам проблеми.
              Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
              Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
              ... и двете зелени

Comment

това между другато е много добра идея и аз си го помислих но не знаех дали ще стане.
                какъв модел ти е ремака

Comment

смених алтернатора е оптежния механизм и ролката на него и се оправи
                  поне засега е като ново пък ще видим

мерси на всички за мненията и съветите

Comment

Първоначално публикувано от ganeca
                    смених алтернатора е оптежния механизм и ролката на него и се оправи
                    поне засега е като ново пък ще видим

мерси на всички за мненията и съветите
                    Значи заради планката с обтяжната ролка е имало несъосие.Там е бил проблема.Шестканалния ремък е 6РК2050,НО козата си сака пръч Проблема почти винаги е това несъосие заради износена втулка,решава се с изработването на струг на нова от полиамид Същото нещо сме го правили и на СААБ 9000-2,3 16в
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Andrew
                      и аз имах подобен проблем, но при мен някоя от ролките късаше последната писта на ремъка и го изхвърляше... и така 3 пъти. Всичко се оправи когато просто сложих 6 канален ремък... и до сега нямам проблеми.
                      Кажи си,кажи си за амортисьорчето Не се скатавай
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Добре си е смортисьорчето де... след като го смених с ново... Мислех че е сложено на криво ама май си е добре. Лошото е че имам едно свирене когато е студена и при ниски обороти когато е топла. Като дам газ над 2000 об. спира да свири... незнам ремъка ли е или някоя ролка, лошото е че и "майсторите" не знаят Съветват ме да си взема по къс ремък с 0,5-1 см. за да могат да стегнат ремъка по-добре... но аз като гледам ми се стурва че не е хлабав Незнам какво да правя.
                        Alfa Romeo 164 Super TD '94 - sold
                        Alfa Romeo 164 2.0 Twin Spark '91 - will be revived
                        ... и двете зелени

Comment

и при мене след смяната на ремака и и другите работи по ремонта присвирва леко. според мене е от самия ремак защото проеди да сложа сегашния предишния не свиреше изобщо просто си зависи от рамака а това за по къс няма да стане защото стандардня влиза много трудно

Comment

Working...
                          X